Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/beiers-ejendomsservice.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6044
Vicevært i København | Ejendomsservice tilbydes på Sjælland

Om Beiers Ejendomsservice

Beiers Ejendomsservice er stiftet af Mads Beier.

Med Mads Beiers mangeårige erfaring inden for faget var hans tanke om at stifte Beiers Ejendomsservice at levere en markant forskel på ejendomsservicemarkedet, hvor kvalitet og kundeservice er i fokus.

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder er tilfredse. Derfor sammensætter vi løsninger, så de passer til den enkelte ejendom. Vi tilknytter nogle faste medarbejdere til hver enkelte ejendom, således at hvis der er i det daglige skulle opstå spørgsmål eller lignende, så kender ejendommens brugere og håndværkere deres vicevært og er trygge ved at komme med forespørgsler, så vi hurtigt kan hjælpe.

Beiers Ejendomsservice står til rådighed med tilknyttet vagtordning døgnet rundt – 365 dage om året, så når uopsættelige situationer opstår står vi klar til at hjælpe.

Beiers Ejendomsservice i København

Holdet bag Beiers Ejendomsservice

Direktør & Indehaver

Mads Beier

Mads Beier er uddannet bygningssnedker fra Københavns tekniske skole, og har efter endt uddannelse arbejdet i tømrer- og snedkerfaget, inden han gik i gang inden for ejendomsservicebranchen. Mads Beier startede som vicevært, og blev sidenhen driftschef for over 100 ejendomme og over 20 ansatte.

I dag ejer Mads Beier Beiers Ejendomsservice ApS og målsætningen er, at tage ejendomsservicefaget til tops.

219 02 219
mb@beiers-ejendomsservice.dk

Medejer

Christoffer Beier

 

 

 

 

 

 

31 18 64 55

cb@beiers-ejendomsservice.dk

Få et uforpligtende tilbud

Indhent et uforpligtende tilbud på ejendomsservice, rengøring for erhverv eller snerydning fra Beiers Ejendomsservice. Klik dig videre og udfyld formularen, så vil du blive kontaktet snarest muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt Beiers Ejendomsservice

Beiers Ejendomsservice ApS

 

Borups Allé 137, 2000 Frederiksberg