Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/beiers-ejendomsservice.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6044
Vicevært på Sjælland | få tilbud på ejendsomsservice og viceværtarbejde

Beiers Ejendomsservice tilbyder

Ejendomsservice på Sjælland

Ejendomsservice på Sjælland

I Beiers Ejendomsservice er vores hovedopgave naturligvis ejendomsservice.

For vores kunder tilbyder vi ydelser der spænder fra trappevask, vinduespolering, affugtning  af vandskader til service af grønne arealer, viceværtservice samt varmemesterarbejde.

Rengøringsservice på Sjælland

Rengøringsservice på Sjælland

Udover generel ejendsomsservice tilbyder Beiers Ejendsomservice også rengøring.

Vores rengøringsservice består som oftest af rengøring af kontorer, vask af trapper, rengøring erfter håndværkere, sanering, rengøringsopgaver efter vandskader samt rengøring af flyttelejligheder.

Rydning af sne på Sjælland

Snerydning i på Sjælland

Det er et lovkrav at private veje og trafikale områder rydes for sne og saltes.

Hos Beiers Ejendomsservice har vi mange års erfaring med rydning af sne og saltning af veje og private områder. Vi følger med på nedbørsradarer, så vi hurtigt kan rykke ud og ryde veje og områder for sne.

Få et uforpligtende tilbud

Indhent et uforpligtende tilbud på ejendomsservice, rengøring for erhverv eller snerydning fra Beiers Ejendomsservice. Klik dig videre og udfyld formularen, så vil du blive kontaktet snarest muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt Beiers Ejendomsservice

Beiers Ejendomsservice ApS

 

Borups Allé 137, 2000 Frederiksberg